Published június 26, 2015 by Haradel with 0 comment

Jessica Park:Flat-Out Matt-Titkolni bolondulásig

Kiadó:Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve:2014
Terjedelem:156 oldal
Sorozat:Szeretni bolondulásig #2
(Flat-Out Love)
"Matt harmadéves a Massachusettsi Műszaki Egyetemen. Kockafejű, szellemes, zseniális srác.
És nagyon, de nagyon buta is.Amikor a szépséges, menő, éleselméjű Julie beköltözik a házukba, mégis miért (jaj, miért?!) bújik Matt a bátyja, a hiányolt Finn bőrébe, azzal áltatva magát, hogy csak a lány kedvéért teszi?A dolog egész ártalmatlannak tűnik, amíg Julie átmeneti vendégeskedése hosszú távúvá nem válik. És amíg a helyzet szívszorító őrületté nem fajul. Na meg amíg Matt bele nem szeret Julie-ba, Julie pedig bele nem szeret Finnbe.De hát… Matt a hozzá való. Bárcsak megértethetné ezt Julie-val! Méghozzá anélkül, hogy el kelljen árulnia neki az igazat, ami mindannyiukat tönkretenné. Főleg Celeste-et, sérülékeny lelkű húgát, akinek talán mindenkinél jobban szüksége van Julie-ra.A Szeretni bolondulásig-ban Julie szemszögéből láthattad Mattet. Ezzel a kisregénnyel, a Szerelem bolondulásig-gal most mélyebbre hatolhatsz Matt világába. Átélheted a történetet az ő oldaláról, megszakadhat érte a szíved, amikor megszakad a szíve, és ismét beleszerethetsz ebbe a szokatlan hősbe.Indulj érzelmes utazásra az előzményeket bemutató két fejezettel, majd a Szeretni bolondulásig ezúttal Matt szemszögéből elmesélt hét fejezetével, és végezetül vár Julie történetének vadonatúj, pikáns fináléja!"

Véleményem:Ez a könyv a Szeretni bolondulásig második része,bár inkább tűnik kiegészítő kötetnek a rövidsége miatt.Most néhány fejezetet olvashatunk Matt szemszögéből,valamint az elején 2 ,a végén pedig 1 plusz fejezetet is kapunk
A legelején a Mattel való beszélgetése során egy picit megismerhetjük Finnt.Azt,hogy milyen jóban volt a testvérével,mennyire szerette Celeste-et,és hogy milyen kalandvágyó,laza,ugyanakkor okos volt.Igazán szimpatikus lett számomra Finn.
A következő fejezetben megismerhetjük Fotó Finn történetét,hogy Celeste miért szerezte be,mit érzett,Matt hogy viszonyult ehhez.Ez érdekes rész volt.Matt vállára nehezedett minden gond és felelősség,neki kellett a húgára figyelnie,hogy mit kéne csinálnia,hogy megpróbálja jobb kedvre deríteni.Ehhez még hozzá jött az is,hogy megjelent Fotó Finn,ami elég sok gondot jelentett.
A továbbiakban pedig Matt Julie iránti érzelmeit követhetjük nyomon.Kezdetben ellene volt annak,hogy náluk lakjon,hiszen nem éppen átlagos a családjuk.Aztán amikor Finn nevében írt a lánynak minden csak bonyolódott,de nem volt képes megmondani az igazat,sőt,még a szülei se akarták hogy bármit is megtudjon Julie a tragédiáról.Csakhogy az érkezése mindent mágváltozatat.Nem csak Mattet,hanem Celeste-et is,és a család helyzetét.Matt pedig egyre többet érez iránta,egyre jobban kötődik hozzá.Annyira jó volt olvasni hogy Matt miről mit gondol,mit érez,hogyan cselekszik,és mit meg nem tesz azért,hogy Julie boldog legyen.Jobbat nem is lehetne találni.
Az utolsó fejezet ismét Julie szemszögéből van.Azután,hogy közösen átéltek egy kalandot,kettesben maradnak,ahol elszabadulnak az érzelmeik,semmi sem szab határt nekik.Ahogyan azt a fülszöveg is írja,ez a könyv „pikáns fináléja”.

Aki olvasta,és szerette az előző részt,annak mindenképpen ajánlom,nagyon jó rész,Matt szemszöge igen érdekes.

Összegezve:9/10
      edit

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése