Published január 02, 2017 by Haradel with 0 comment

Sarah Andersen: Felnőni kiábrándító

Kiadó: Fumax
Év : 2016
Tejedelem: 112 oldal
"Úgy ​​érzed, kilógsz a sorból? Szeretnéd kapcsolatépítésen keresztül előremozdítani a karrieredet? A felnőttség olyan új, izgalmas kihívás a számodra, amire érzésed szerint teljesen fel vagy készülve? Hát pfuj. Kérlek, állj odébb!

Sarah Andersen, az elképesztően népszerű, ifjú brooklyni művész lezseren megrajzolt, tökéletesen célba találó rövid képregényei ugyanis nekünk, többieknek szólnak. Bemutatják, hogyan lehet teljes hétvégéket fenséges módon elszúrni az interneten, milyen elviselhetetlen kín egy jóképű sráccal kézenfogva végigmenni az utcán, vagy egész nap arról álmodozni, hogy végre hazaérünk és belebújhatunk a pizsamánkba. Más szavakkal: a modernkori fiatal élet horrorisztikus és kényelmetlen valóságát. Ja, és egyáltalán nem önéletrajzi ihletésűek! Cseppet sem azok!
A Felnőni kiábrándító a rajongók kedvenc képsorait tartalmazza tucatnyi új képregény mellett, amelyek csak ebben a kötetben olvashatóak. Sarah őszintesége, az olyan témáknál, mint pl. testkép, öntudat, introvertáltság, személyes kapcsolatok, és a melltartó-mosás gyakorisága, képregényeit elképesztően viccessé varázsolják – amellett, hogy mindenki magára ismerhet bennük.
Sarah munkásságát csak a Facebookon több, mint egy millióan követik, e könyv megjelenésekor a magyar rajongótábor, a Doodle Time Magyarul pedig kis híján harmincötezer rajongót tudhat magáénak!"

Véleményem: A Facebookon már régebben is összefutottam Sarah Andersen néhány képével. Nagyon tetszettek, mivel tökéletesen rátapintottak a lényegre, és ebben a csíkos felsős lányban megláttam önmagamat.
 A rajzok mindennapi dolgokat, helyzeteket mutatnak be, amiket szinte mindenki átél/csinál/gondol, legyen az pozitív, vagy éppen kínos.
Szó van benne a könyvmolyságról, párkapcsolatról, emberekhez való viszonyulásról, női gondokról, és még sok másról.
Ez a könyv egy igazán szórakoztató válogatást tartalmaz, amit mindenkinek csak ajánlani tudok.
Sarah oldalát ezen a linken tudjátok elérni: http://sarahcandersen.com/
Végül pedig itt van néhány kép ízelítőül: (rákattintva nagyobb lesz a kép)




Összegezve: 10/10

      edit

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése