Published május 23, 2015 by Haradel with 0 comment

Marni Bates:Rocksztárt kaptam karácsonyra

Kiadó:Móra Kiadó
Kiadás éve:2013
Terjedelem:304 oldal
Sorozat:-

"Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. A tengeribeteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet: a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár, hogy ez utóbbit a magát Nicknek nevező srác nem fél használni…Amikor később Holly elhagyná a kabint, legnagyobb megdöbbenésére sikoltozó tinicsajok állják útját. Mert Nick valójában Dominic Wyatt, az őrülten népszerû ReadySet dobosa.Az internetre pillanatok alatt felkerülnek a kettőjükről készült botrányos fotók, amik veszélybe sodorják az együttest. Dominic ezért ráveszi Hollyt, hogy a hajóút idejére játssza el a barátnője szerepét. A kamu kapcsolattal csak-csak megbirkóznak, na de a valódi érzelmekkel…"


Véleményem:Már egy ideje nézegettem és fontolgattam a könyv elolvasását.Reméltem hogy ez is olyan jó lesz,mint a Segítség,Youtube-sztár lettem!.Szerencsére ezt is nagyon élveztem,Marni Bates nagyon szórakoztató könyveket tud írni.

A középpontban egy elég szerencsétlen helyzetekbe kerülő lány,Holly áll,aki kénytelen elmenni egy hajóútra nagyapjával,és borzalmas unokatestvéreivel.Holly gyomra nem igazán bírja a hajóutat,és még pihenni sem tud idegesítő rokonai miatt,ezért kénytelen valami nyugalmasabb helyet keresni.Csak az a bökkenő,hogy közben ismét rosszul lesz,ezért az első nyitott ajtón bemegy. Történetesen így az éppen szabadságon levő híres rocksztár,Dominic Wyatt szobájába jut.Kölcsönösen megrémítik egymást,és mivel Holly nem ismeri fel,a fiú Nick-ként mutatkozik be.Mivel a lány nagyon rosszul van-és Nick bűntudatot érez a paprikaspray miatt-ott alszik az idegen szobában.Végül reggel,amikor ki akarja nyitni az ajtót ami előtt egész rajongótábor őrjöng,jön rá Holly,hogy kinél is van igazából.Mivel elég ramaty állapotban meglátták,el kell játszania hogy Nick barátnője.Ez persze rengeteg vicces és meghitt jelenetet eredményez.

Holly egy elég átlagos lány,akivel nem túl kegyes a sors,Szülei halála miatt nagyapjával él,és cikibbnél cikibb munkákat vállal el egy kis plusz pénzért.Ráadásul a hajóútra is csak azért megy el,hogy ne okozzon csalódást.Bár néha ok nélkül ideges,és szeret visszaszólni,de azért vicces,szerethető karakter.
Dominic (Nick) bár kezdetben ki nem állhatja Hollyt,és leghőbb vágya az,hogy nyugodtan pihenhessen,végül jól szórakozik a lány társaságában.Van,amikor kissé bunkónak tűnik,de mégis kedves és figyelmes,ha ezt nem is mutatja ki mindig.
Maga a történet nagyon könnyed,szórakoztató,gyorsan olvasható.Remek kikapcsolódás,nem kell rajta sokat gondolkodni,és tényleg vannak benne jó poénok,beszólások.Ráadásul még a Segítség,Youtube-sztár lettem! néhány szereplője is szóba jön/megjelenik benne.

Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom,főleg azoknak,akik eddig is szerették Marni stílusát, írásmódját.

Összegezve:9/10
      edit

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése